Diensten

DriesDesign heeft zich gespecialiseerd in het maken van functionele en professionele websites. Op deze website vindt u de werkwijze die DriesDesign hanteert. In het online portfolio vindt u enkele impressies wat DriesDesign heeft geleverd aan diverse bedrijven: praktijk voor huidverbetering, tuincentra, hotels, restaurants, therapeuten, adviesbureaus, transportbedrijf, klusbedrijf, stichtingen en particulieren.

Webdesign
Webdesign is het maken en vormgeven van alle websites in het internet. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders. DriesDesign denkt graag mee met uw website met de structuur, opmaak, weergave en toegankelijkheid. Meer over webdesign.

Domeinnaam+hosting
DriesDesign begeleidt u bij het registreren van een domeinnaam incl. hosting! Om problemen of teleurstelling te voorkomen zal in een vroeg stadium de gewenste domeinnaam al geregistreerd moeten worden. Meer over domeinnaam+hosting. 

Internet marketing
Onder internet marketing wordt ook wel online marketing of e-mailmarketing verstaan. Het is de marketing van producten of diensten via het internet. Een voordel van internetmarketing is dat het goedkoop is om over de hele wereld te adverteren door het samen bundelen van design, adverteren en verkoop. Mogelijkheden zijn o.a. SEO (zoekmachineoptimalisatie), e-mail marketing en blog-marketing.SEO Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.